Presentatie ex-inbreker 27 mei 2019

De zomerperiode is een fijne tijd waarin veel mensen op vakantie zijn of een dagje uit. Maar ook de tijd waarin veel inbrekers toeslaan, omdat ze weten dat bewoners van huis zijn.

Buurtpreventie wilt u de kans geven hierover meer te horen zodat u zelf preventieve maatregelen kunt nemen om het de inbrekers moeilijker te maken hun slag te slaan.
En deze maatregelen, zijn soms zo makkelijk en voor de hand liggend dat wij ze niet eens opmerken.
Daarom heeft de buurtpreventie een ervaringsdeskundige uitgenodigd die u graag handige tips en nuttige informatie wil geven.
 
Hij doet dit onder andere met behulp van situaties die hij in onze eigen wijk aantreft. Hij zal namelijk door onze wijk gaan en deze situaties optekenen.

Op maandagavond 27 mei in Basisschool Menorah zal er dan door hem een presentatie worden gegeven van aangetroffen situaties en waar mogelijk ook worden verduidelijkt met foto's en/of situatieschetsen. Dit zal uiteraard anoniem gebeuren, al zal het voorkomen dat u bepaalde situaties herkent omdat het uw eigen wijk betreft.

Er is uiteraard ook tijd om uw vragen te beantwoorden.
Tevens is de wijkagent aanwezig voor eventuele aanvullende informatie en ook voor uw vragen en opmerkingen.
 
School opent om 19:30, start van de presentatie 20:00, verwachte eindtijd 22:00.
Laat u even weten of u komt en met hoeveel personen d.m.v. een reactie op deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Tot de 27e!!

Afdrukken   E-mailadres