Aan de slag met jullie buurtinitiatief

Beste buurtgroepen en buurtbewoners,

Heb jij een idee voor je buurt?

Wil jij een speeltuin aanleggen, pluktuin, klusschuur voor de buurt of een ander buurtinitiatief realiseren? Kern met Pit helpt je hierbij! Kern met Pit is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Heide Maatschappij (KNHM). De actie Kern met Pit is een wedstrijd voor bewonersgroepen die zich willen inzetten voor de leefbaarheid in hun buurt, wijk of dorp. In de meegestuurde folder vinden jullie meer informatie over deze wedstrijd.

Om je buurtproject te realiseren krijg je gratis  gereedschap om aan de slag te gaan, een eigen adviseur, interessante workshops, de mogelijkheid om je (online) netwerk uit te breiden of de expertise van ingenieursbureau Arcadis. En lukt het jullie om het buurtproject binnen een jaar uit te voeren? Dan krijgt het project 1000 euro en het predicaat Kern met Pit.

In 2018 heeft de buurt de Contreie nog meegedaan met het project de hoogte nog rijker!

Op de website https://www.kernmetpit.nl staan nog meer ideeën ter inspiratie zoals het realiseren van moestuin, wijkkeuken, dorpsfeest of een buurtcamping.

Inschrijven kan tot en met 31 oktober 2018. Iedereen die graag iets moois van zijn of haar buurt wil maken en daar een goed idee voor heeft, kan zich aanmelden via de website www.kernmetpit.nl

Wij hopen op veel creatieve ideeën! Succes met de wedstrijd.

 

Met vriendelijke groet,

Michelle Stout

Namens Team Buurtbeheer; Hanneke Herders, Merijn Scheifes en Bibi Schuurs

Samenleving & Stadsbeheer

Gemeente Oosterhout
www.oosterhout.nl
Tel. Algemeen: 14 0162
Facebook : https://www.facebook.com/BBHOosterhout

Bezoekadres:
Slotjesveld 1,
4902 ZP Oosterhout

Postadres:
Postbus 10150,
4900 GB Oosterhout


Afdrukken   E-mailadres