• geef je op bij burgernet, klik op het plaatje van Burgernet
Webdesigner Rob van den Hondel
nlenfrdepl

zappen

Gepubliceerd: zondag 27 december 2015 Geschreven door Buurtpreventie Team

Applaus voor ZAP-pers (ZwerfAfvalPakkers)

Zaterdag 19 december hebben buurtbewoners (zowel volwassenen als jongeren) uit de Componistenbuurt in uw wijk het zwerfafval verwijderd. Dit gebeurt periodiek.

Het is goed om te zien dat zeker vanuit de volwassenen een stimulerende werking uit gaat naar de jongeren. Zij geven hun boodschap door om geen afval in het openbaar gebied te deponeren.

Deze keer hebben we extra aandacht besteed aan de openbare gebieden Oosterheidepark, rondom de basisscholen Beiaard/Menorah, rondom Medisch Centrum Beiaard; Burg. Materlaan; Burg. Holtroplaan (incl. skatebaan); Buurstede; speeltuin. Op de skatebaan kwam het tot een ontmoeting met de collega's van Oosterheide-Oost, die ook hun ZAP-dag hadden. Als uiting van waardering voor elkaars inzet applaudisseerden zij voor elkaar.

Na afloop een gezellig samenzijn van de deelnemers in de Menorah. Bijzondere dank aan Niels; Lennard; Thijs; Ivo; Leo; Dylan; Cees; Gerda en Jan.

Indien de weersomstandigheden het toelaten is de volgende ZAP-dag zaterdag 30 januari 2016.            

Meld je aan als ZAP-per. Dit kan op https://samenwerkendegemeenten.equalit.nl/formulier/nl-NL/Oosterhout/scMOROTH.aspx/scBasisFlowInitialisatie/scInitialisatie/fAuthenticatie  (klik op deze link of kopieer deze en neem hem over in uw browser). U kunt op 3 manieren aanmelden via de pagina. U vult de gegevens in en u kiest dan voor Reiniging en Onderhoud en vervolgens Zwerfafval. Bij de omschrijving geeft u aan dat u zich wilt aanmelden als ZAP-er.

U kunt zich ook aanmelden door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij regelen dan uw aanmelding bij de gemeente. Vermeld u dan wel uw volledige naam en adres + telefoonnummer.

 Trots op onze wijk. Op weg naar Oosterhout schoon!!!

zappie       zapdag