Buurtpreventie Componistenbuurt in actie

Buurtpreventie Componistenbuurt in actie

De schoonmaakploeg met geheel links de vertegenwoordiger van de gemeente.

Woensdag 19 juni 2013 hebben leden van de buurtpreventie Componistenbuurt de handen ineen geslagen om de wijk eens grondig schoon te maken.

In samenwerking met gemeente Oosterhout hebben ze de wijk en ook de omgeving van de basisscholen Beiaard en Menorah doorlopen om alle zwerfafval zoals, bekers, blikjes, papier etc. op te ruimen.

Met ondersteuning van de politie werd ook gelet op onveilige omstandigheden; al dan niet afgesloten autos, vuilcontainers welke op een verkeerd tijdstip op de openbare weg staan en het sociaal gedrag op het speelterrein aan de Pijperstraat. Wij mogen met tevredenheid meedelen dat er geen overtreders waren. De bewoners van de Componistenbuurt mogen trots zijn op hun wijk.

Er werden slechts vier volle vuilniszakken opgehaald. De leden constateerden dat de wijk schoon was en hopen dat de bewoners hun wijk blijven schoonhouden.

Als buurtpreventie wijzen wij buurtbewoners er op om zich als ZAP-per (Zwerf Afval Pakker) aan te melden bij de gemeente Oosterhout.

De buurtpreventie heeft een eigen website www.componistenbuurtoosterhout.nl, hierop staat allerlei nieuws, gebeurtenissen en tips voor de bewoners. Via dit kanaal blijven de bewoners op de hoogte van wat er zich afspeelt in hun eigen wijk. Wij vragen de buurtbewoners om zich aan te melden en daarmee steun aan en betrokkenheid tot uw eigen wijk te tonen.


Afdrukken   E-mailadres